''Samenwerken voor een betere toekomst''

Weesprojecten

Stichting Ikra Foundation zet zich in voor weesfamilies over de hele wereld. Helaas zijn er veel weesfamilies die in armoede leven. Deze families hebben onvoldoende inkomens om de vaste lasten te kunnen betalen. Ons doel is het creëren van een geschikte leefomgeving voor de families van weeskinderen.

Wil jij ook een glimlach op het gezicht van een weeskind bezorgen? Doneer dan nu een bedrag naar keuze en help de weesfamilies aan voedselpakketten, schoolspullen, kleding en speelgoed.

“Wat jullie ook aan goeds uitgeven; het is (bestemd) voor de ouders, de verwanten, de wezen, de behoeftigen en de reiziger. En wat jullie ook aan goeds doen, waarlijk, Allah is daarvan op de hoogte.” (Soerat al-Baqarah: 215)

Ook zei de Profeet (vrede zij met hem): “Ik en degene die een wees onderhoudt, zijn net als deze in het Paradijs”, en hij bracht zijn wijsvinger en middelvinger bij elkaar.

Een vrijwillige bijdrage kunt u onder vermelding van ‘Project Wees’ storten op rekening:
NL37 BUNQ 2045 1757 23
t.n.v. Stichting Ikra Foundation

Stuur een e-mail naar info@ikrafoundation.nl voor meer informatie.

Door een bedrag naar keuze te doneren

Uw donatie wordt volledig gebruikt voor het weesproject. Stichting Ikra Foundation deelt de voortgang van het project op de website en via de social media kanalen. 

Water

Water is leven! Doneer en help mensen aan leven.

Onderwijs

Ieder kind heeft recht op onderwijs en ontwikkeling.

Wees

Help wereldwijd weeskinderen aan basisbehoeften.